Jännittävä salibandyturnaus

8A ja 9D kamppailivat finaalissa. Kuva: Aino Simi

Sydän-Laukaan koululla järjestettiin 24.1.2017 salibandyturnaus. Turnauksessa luokat pelasivat vastakkain, kunnes jäljellä oli enää kaksi luokkaa: 8A ja 9D. Jännittävän pelin voittajaksi ratkesi 8A pisteillä 6-0.

Tunnelma oli korkealla jo alkulohkovaiheessa. Turnaukseen osallistuminen oli monille itsestäänselvyys. -Rakastan salibandya, ja sitä on mukava pelata! Anni Pulkkinen luokalta 8F iloitsee. Anni kertoo joukkueen muodostuneen helposti poikien osalta, mutta hän pelasi ainoana tyttönä. Omaan peliinsä Anni ei ollut täysin tyytyväinen, sillä hän olisi halunnut hyökätä enemmän. Tärkeintä hänelle kuitenkin oli päästä pelaamaan.

Salibandyturnauksen järjestivät Sydän-Laukaan koulun sporttarit. He järjestävät koulussa erilaisia liikuntatapahtumia, esimerkiksi jalkapalloturnauksia salibandyturnausten lisäksi.

Jemina Blomberg ja Aino Simi