Mielenkiintoinen monoviikko

Kahdeksasluokkalaiset valmistelivat viikon ajan messuja, jotka pidettiin Sydän-Laukaan koulun liikuntasalissa 31.3.2017. Kaikilla luokilla oli joku tuote, jota he yrittivät saada myytyä muille 8. luokille messurahaa vastaan.

Tuotteita olivat esimerkiksi Bubblenator eli kupla, joka menee veden päällä, luistelurata, joka kulkee kylältä Peurunkaan ja Trashformer, joka muuttaa roskan hyödylliseksi tuotteeksi. Kaikki tuotteet olivat ympäristöystävällisiä ja liittyivät veteen. Messuilla kiersi myös seitsemäsluokkalaisia ja koulun henkilökuntaa. Messuja järjestivät kaikki koulun kahdeksasluokkalaiset, ja messut olivat monialaisen opintoviikon huipennus.

Luokat menivät keskenään ryhmiin ja tekivät niille suunnattuja asioita. Tunnelma messuilla oli hyvä ja energinen. Messuilla oli paljon kiinnostuneita ihmisiä, ja pisteillä oli tarjolla erilaista toimintaa ja herkkuja.

Aaron Kimpimäki, Eemil Elomaa ja Riku Sinevaara 8E