7. luokan kohokohdat

Kuva: Vera Hyyryläinen ja Essi Häkkinen.

Heti kun seitsemäs luokka alkoi, aloimme opiskella ruotsin kieltä. Ruotsi on ollut alusta asti ihan helppoa, ja meillä on paras ruotsin opettaja.

Syksyllä hieman ehkä pelottikin tulla uudelle luokalle, koska tunsi sieltä vain muutaman. Mutta nyt, kun miettii, me kaikki luokkamme tytöt olemme parhaita kavereita keskenämme.

Vappuna meillä meni asujen suunnittelu vähän viime tinkaan, ja niihin panostuskin jäi pieneksi, mutta kaikin puolin meillä oli tosi hauskaa.

Keväällä meillä oli kulttuurimatka Jyväskylään. Ensin menimme tutustumaan Jyväskylän Veturitallin nuorisotiloihin. Sitten menimme McDonald’siin syömään ja kävelimme Alvar Aalto -museoon. Lopuksi ajoimme takaisin Laukaaseen.

Toukokuun alkupuolella tarjottimet lähtivät pois käytöstä kokeilun vuoksi, ja se ärsytti koko koulua. Onneksi toukokuun loppupuolella tarjottimet tulivat takaisin käyttöön.

Draamaryhmä oli voittanut Keski-Suomen osakilpailun mahtavalla videolla. Osakilpailupalkinnoksi koulumme voitti Pete Parkkosen esiintymään saliimme.

Vera Hyyryläinen ja Essi Häkkinen, 7D