Uusi oppilaskunnan hallitus esittäytyy

Uusi oppilaskunnan hallitus kokoontui ensimmäisen kerran 13.9.2017. Kuvasta puuttuu Jere Rauhanen. Kuva: Marianne Ekman

Sydän-Laukaan koulun oppilaskunnan hallitus lukuvuodelle 2017-2018 on saatu kokoon. Yhdeksännen ja kahdeksannen luokan edustajat jatkavat innolla pestissään. Uudet innokkaat seitsemännen luokan edustajat valittiin viikolla 36. Hallitus vie koulun oppilaiden toiveita ja ajatuksia eteenpäin rehtorille. Näin hallitus pääsee vaikuttamaan myös kouluarkeen – ja viihtyvyyteen.

Tilda Karhumaa 9C valittiin uuden hallituksen puheenjohtajaksi. “Olen Tilda ja harrastan pianonsoittoa. Kokouksissa on aina todella mukavaa ja on huippua saada vaikuttaa koulun asioihin. Paras kokemus hallituksen kanssa on ollut Helsingin reissu”, kertoo uusi puheenjohtaja.

Aiempaa kokemusta oppilaskuntatoiminnasta on myös Lilianna Leinosella 9C ja Joona Häkkisellä 9F, jotka toimivat tänä lukuvuonna hallituksen ruokavastaavina.

Emma Kuosmanen 8A ja Viljo Passoja 8C jatkavat myös hallitustyötään. Tapahtumien järjestämisestä ja pianonsoitosta pitävä Emma on tänä vuonna hallituksen sihteerinä. Vilho Passoja puolestaan tiedottaa hallituksen toiminnasta ja tapahtumista muulle kouluyhteisölle. “Takana on 14 vuoden retkeilykokemus ja kymmenien tuhansien sivujen lukukokemus”, kertoo Vilho.

Jere Rauhanen 8C toimii tänä vuonna toisena hallituksen mediavastaavista ja yhdessä Aurora Kinnusen 7E kanssa. Heidän tehtävänään on ottaa yhteisistä tapahtumista kuvia ja kirjoittaa hallituksen toiminnasta.

Uusia hallituksen jäseniä Auroran lisäksi ovat Rosa Vuorma 7E ja Peppi Virtanen 7F.  Reipas pianonsoittoa ja telinevoimistelua harrastava Rosa valittiin hallituksen varapuheenjohtajaksi, ja Peppi aloittaa oppilaskunnan hallituksen tiedottajana. 

Hallituksen ohjaavina opettajina toimivat Marianne Ekman ja Ulla Lavemäki-Ek.

Sydän-Laukaan koulun oppilaskunnan hallitus