Liikuntapäivän viestikarnevaali ja aktiviteetit loivat hyvän tunnelman

Liikuntapäivää 2016 vietettiin Peurungassa (Kuva: Heimo Pasanen)

Koulussamme järjestettiin torstaina 15.9.2016  liikuntapäivä, jonka aloitti kaikkien luokkien yhteinen viestikarnevaali. Hienosti järjestetyssä tapahtumassa eri luokat pääsivät juosten ottamaan mittaa toisistaan hyvässä hengessä. Siinä missä seitsemäsluokkalaiset kilpailivat tosissaan toisiaan vastaan, yhdeksäsluokkalaiset ottivat oman eränsä löysemmin viihdyttäen yleisöä. Monet yhdeksänsistä luokista esimerkiksi juoksivat koko luokka samaan aikaan tai toisiaan reppuselässä kantaen.

Sää oli hiukan pilvinen, mutta se ei menoa haitannut. – Täällä on hyvä ilmapiiri ja kaikilla näyttää olevan hauskaa, kommentoi 7-luokkalainen Emma. 9-luokkalainen Venla jatkaa: – On mukavaa, että koulussa järjestetään tällaisia liikuntapäiviä, jotka tuovat mukavaa vaihtelua opiskeluun.

Viestikarnevaalien jälkeen päivä jatkui Peurungassa, jossa oppilaat pääsivät esimerkiksi uimaan, pelaamaan curlingia ja minigolfia sekä melomaan ja heittämään frisbee-golfia. Peurungassa jatkui sama iloinen tunnelma, joka oli alkanut jo aamulla viestikarnevaaleissa.

Oppilaat kertoivat olevan mukavaa, kun pääsee kokeilemaan sellaisia lajeja, joita ei tavallisella liikuntatunnilla voi koulussa tehdä. Tähän he heittivät esimerkkinä curlingin ja melonnan.

Myönteiset kommentit ja oppilaiden iloinen asenne loivat kuvan onnistuneesta päivästä.  

Nea Inola, sporttari

liikuntapaivasulkapallo