Peuhapäivä liikutti lapsia

Kuva: Kaisa Malmberg

Sateinen keli toi Sydän-Laukaan koululle 8.10.2017 innokkaita liikkujia, kun 9C-luokan oppilaat järjestivät kuudennen kerran Peuhapäivän alle 10-vuotiaille lapsille. Tapahtuman järjestäminen on ollut mukavaa vastapainoa koulutyölle ja mielekästä yhteistyötä koko luokalle. Iloiset ja touhukkaat lapset ovat olleet paras innostaja tapahtuman järjestäjille. Tapahtuman tuotto käytetään luokkaretkeen – määränpää on luokkalaisilla vielä suunnitteilla.

Peuhapäivän toimintamahdollisuuksia oli jälleen paljon. Isoon saliin mahtui muun muassa erilaisia innostavia temppuratoja, iso trampoliini, kiipeilyseiniä, liaaneja ja pallopelialueita. Myös volttimonttu oli rohkeiden peuhaajien ahkerassa käytössä. Judosali muuntui discoksi värikkäine ilmapalloineen, ja päivän aikana nähtiin taitavia tanssisuorituksia. Askartelupisteessä lapset saivat käyttää luovuuttaan, ja siellä saatiin aikaan monennäköisiä havusiilejä kotiin vietäväksi. Myös perinteinen onginta kiinnosti jälleen kävijöitä, ja lapset saivat yllätyksiä saaliikseen.

Päivän aikana noin 130 lasta kiersi aktiivisesti toimintapisteitä.

Lilianna Leinonen 9C