Mielipide: Jalkapallo ei ole väkivaltaisille pelaajille

 Kuva: Panyakon Palawatwichai

Pelin jälkeen oli huono fiilis. Olimme hävinneet pelin, vaikka vastustaja oli koko ajan meidän paineen alla, mutta suurin osa huonosta fiiliksestä oli, kun loukkaannuin viimeisillä minuuteilla. Olin jo todella väsynyt, kun olin tehnyt kaikkeni joukkueen eteen, mutta sain kuitenkin pallon ja lähdin kuljettamaan maalia kohti. Juoksin 2-3 pelaajan ohi ja olin taas irti vastustajista, kunnes takaani tuli kaksi pelaajaa. Toinen pelaajista repäisi takaa paidastani ja toinen tuli takaapäin ja potkaisi todella kovaa pohkeeseni, lensin maahan ja sain myös todella kovan tärähdyksen lonkkaani. Loukkaannuin ja onnuin murtuneena ulos kentältä. Jalkani oli monta päivää kipeä.

Mielestäni PaRi:n 02 joukkueen pitäisi muuttaa pelitapaansa, koska he pelaavat todella väkivaltaisella pelityylillä, joka loukkaannuttaa paljon pelaajia ja on todella epäurheilijamaista, töykeää ja rumaa peliä. Jalkapallo ei ole väkivaltaisille ja haitallisille pelaajille ja joukkueille.

Jalkapallo on siisti laji ja kaksi loukkaantunutta pelaajaa pelissä on todella paljon. Jalkapallossa ei saa tulle repiä ja potkia nilkoille, kuten PaRi:n pelaajat toimivat. Mielestäni se on todella epäurheilijamaista.

Juhana Wallenberg 8F  29.8.-16